top of page
Yogastudie.png

Psykologiske ydelser

Det handler om kærlighed. Mit fokus er hjerteenergi, livsenergi og relationer

Psykologiske ydelser: Services
Psychology Appointment

Individuel terapi

Jeg kan hjælpe både med problemer, du har kæmpet med længe, når du står i en akut krise og når du vil videre i din personlige udvikling. Når du går fra mig, har du det bedre, end da du kom. 


Vi har alle oplevet øjeblikke af nærvær og lykke, hvor livet var magisk. Måske i et kærlighedsforhold eller den første gang vi havde øjenkontakt med vores nyfødte barn. Sådanne begivenheder lagrer sig dybt inde i os og udtrykker sig som en længsel. For vi ved, at det er vores fulde potentiale at leve så fuldt og helt, men ikke altid hvordan vi skal nå derhen igen.


For at komme i kontakt med det, vi virkelig er, er det vigtigt at etablere en klar og uforstyrret kontakt til vores følelser og den energi, de bærer. Ofte vil vi i vores livshistorie være blevet gjort forvirret i vores oplevelse af de spontane følelser og derved have fraspaltet de følelser, der ikke er blevet rummet af vores forældre. I stedet har vi fortrængt følelserne, der er skubbet væk og dannet en negativ forestilling om os selv, som kan forhindre os i at se og undersøge den virkelighed, som vi befinder os i. Den negative selvopfattelse forhindrer os også i at mærke vores sårbarhed, længsler, styrker, potentialer og indgå i kærlige relationer. Jeg hjælper dig med at genopfinde den uforstyrrede kontakt til dig selv og derved også til andre.

Distanced Couple

Parterapi

Jeg har mulighed for at hjælpe jer med at få kontakt til de følelsesmæssige, energetiske og fysiologiske aspekter af jeres kærlighedsrelation, der er forudsætningen for et dybere seksuelt møde, der så igen forstærker evnen til indlevelse, forståelse og kærlighed til hinanden.

Få hjælp før det er for sent. Kærligheden er ikke altid den stærkeste. For det meste skal der både vilje, ansvarlighed og selvindsigt til. Nærværet, indlevelsen, forståelsen for hinanden og kunsten at lytte til hinanden er afgørende for et ligeværdigt hengivent kærlighedsforhold.

Hvis I har børn, er det særlig vigtigt, at der er en god stemning i hjemmet. Parforholdet er den vigtigste relation i familien. Det er her stemningen i familien skabes. Stemningen mellem jer forældre er afgørende for, hvordan I har det og for hvad I dermed har at give.

Nurse Checking Girl

Familieterapi

Har I mange konflikter og er kørt trætte? Eller er der en af jer, der har særlig brug for opmærksomhed? Hvordan sætter I grænser for jeres børn, så de samtidig bevarer deres integritet? Får I sat de nødvendige grænser, så I også kan holde ud at være der?


Jeres families trivsel er fundamental for jeres livsglæde. Det kan I sikre ved, at I både forholder jer til de ting, der er svære og de ting, som giver jer glæde og samhørighed i familien. 


Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang og inddrager derfor gerne hele familien. Det er min erfaring, at det giver bedre mulighed for at opdage både de uhensigtsmæssige mønstre og de resurser, der ligger gemt i familien, og som skal forløses og bakkes op, så de kan komme til udfoldelse.


I vil hurtigt kunne mærke, at jeres børn kommer i trivsel. Når børn bliver mødt med omsorg bliver de stærkere indefra. Medmindre jeres barn har kognitive udfordringer, så tager vi den derfra og finder ud af, hvad det er for en særlig omsorg, der skal til, så hele familien kommer i trivsel. 

bottom of page