top of page
DSC00610.jpg

Om Anne

Mit fokus er hjerteenergi, livsenergi og relationer. Jeg arbejder ud fra en forståelse af sammenhængen mellem sjæl, psyke og krop og tilbyder både samtale- kropsterapi og healing.

Udover min uddannelse som autoriseret psykolog er jeg uddannet indenfor mindful meditativ kropsterapi, healing, coaching og klinisk sexologi. Den spirituelle verden er dybt integreret i mig, og i min hjælp til dig tænker jeg i helheder og sammenhænge - altid med basis i en psykologfaglig viden.

Jeg har 10 års erfaring fra børne- ungdoms- og voksenpsykiatrien og har derudover de sidste 15 år arbejdet med børn, unge, forældre, lærere og pædagoger som pædagogisk psykologisk konsulent i Hørsholm Kommune. I løbet af årene har jeg blandt andet tilegnet mig et indgående kendskab til udredning.

Jeg har igennem årene også arbejdet med børn og unge med lavt selvværd og manglende trivsel, depression, spiseforstyrrelser, angst, ADHD, Autisme, OCD samt familie rådgivning, forældreuddannelse og efterfødselsreaktioner hos kvinder og mænd med særlig fokus på den tidlige tilknytning til barnet samt par- og familie dynamikken.Om Anne Martens: About Me
bottom of page